17 Mayıs 2008 Cumartesi

Hakan Albayrak'ı okudum da..

Elbette birinin ehl-i sünnet mezhebinde olması her konuda onaylayacağımız anlamına gelmez. Yada tersi ehl-i sünnetten olmamak yada şii olmak da her konuda onaylamayacağımız anlamına gelmez. Adam hanefi yada hanbeli olabilir ama tağutla işbirliği içindedir, İslam nizamı kaygısı da yoktur; adam şiidir ama bulunduğu topraklarda siyonizmin belası kesilmiştir. Küfre rıza varsa elbette ehl-i sünnet etiketi bir anlam taşımaz!Bu ruhsuzluk ve iğdiş edilmiş İslami bilincin olmadığı işbirlikçi, ehl-i sünnetim dese; anca bizde meydanlarda Kur'an öpen sülo taktiği kadar yer tutar!

Aslında bugün yazmayacaktım, Ebubekir Sifil hocamızın yazısı hafta sonu en üstte kalsın istemiştim ama Hakan Albayrak bugün önemli bir tespitte bulunmuş, üzerime alınıp bir şeyler not düşmek istedim. Şii olmana gerek yok Aziz Kardeş, abartmasan da tespitine eyvallah dedik.

''Şimdi muzaffer Hizbullah savaşçıları, son günlerde ele geçirdikleri mevzileri –Hariri ve Canbulat'ın milislerine verilmemeleri kaydıyla- Lübnan ordusuna terk etmeye hazırlanıyorlar. Gazaları mübarek olsun. "Hizbullah bütün Lübnan'ın kontrolünü ele geçirerek Şii devleti kurmak istiyor" diyenler utansın! Gencecik oğlunu Güney Lübnan'da şehit veren Seyyid Hasan Nasrallah için "Direnişçiliği filan hikâye. Takiye yapıyor. Esas niyeti İsrail'in değil Sünnilerin defterini dürmek" diyenler utansın! Siyonist/emperyalist düşmanın uşaklarıyla İslami direniş güçleri arasındaki savaşı "Sünni-Şii kavgası" olarak görenler/gösterenler utansın! HAMAS'ı da kapsayan İhvan-ı Müslimin Hareketi'nin Genel Mürşidi Mehdi Akif, Lübnan'daki meselenin mezhebi değil siyasi olduğunu belirterek "Son yaşanan olaylar, Direniş'in planı ile ABD ve İsrail'in planının karşı karşıya gelmesidir" diyor; bu basireti gösteremeyenler utansın!
Fuad Sinyora ve Saad Hariri "Ehl-i Sünnet Ve'l Cemaat", öyle mi? Ümmet-i Muhammed'in azılı düşmanları adına İslami direnişin belini kırmaya çalışan soysuz askerler "Sünni"liğe hizmet ediyor, öyle mi? Öyleyse ben fanatik Şii'yim!!!'' (Hakan Albayrak/Yeni Şafak)