20 Haziran 2008 Cuma

korkunç bir haber !


Milletin gündemi Milli maç..
Oysa haber merkezlerine çok önemli bir haber düştü..!
Ahir zamanda, Peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem Efendimizin “İlmin kaldırılıp bilgisizliğin geçerli sayılması şarap (ve alkollü içkilerin ) içilmesi, zinanın açıktan yapılması kıyamet alametlerindendir.” (Müslim C-10 S-658) buyurduğu ve günümüzün acı tablosuyla O’nu sallallahü aleyhi vesellem her zaman doğrulayan haber şöyle :

"Bu çocuk bana benzemiyor" Beyinlerini kemiren bu şüpheyle, Adli Tıp'a başvurup babalık testi yaptıranların sayısı çığ gibi büyüyor. Ankara Üniversitesi Adli Tıp Bölümü'ne başvuran her 4 babadan biri gerçek baba değil. 2003 yılından beri babalık testi yapan A.Ü. Adli Tıp Bölümü'ne, bugüne kadar 2500 erkek aynı şüpheyle başvurdu. Sadece geçen yıl 450 başvuru olduğunu belirten yetkililer, 2008 yılında babalık testi yaptıranların oranının geçen yıla göre yüzde 40 arttığını söylüyor. Babalık testi talepleri mevsimsel değişiklikler de gösteriyor. Özellikle yaz mevsimini, daha doğrusu tatil sezonunu takip eden aylarda babalık testi için başvuran erkeklerin sayısı artıyor.'' ( internet haber)

Yalnızca Ank.Ünv.Adli Tıp Bölümü’ne başvuran her 4 babadan birinin eşinin zina yaparak kocasını aldattığı ve gayri meşru çocuk doğurduğu gerçeğinin acaba Türkiye ölçeğindeki neticesi nedir?
Dünya ölçeğinde de çok vahim sonuçlar alınacağına şüphe yok!

Adam karısını varsa çocuklarını deniz kenarına otel, motel gibi yerlere götürüyor. Hep birlikte yaz tatili yapalım diyor. Yada kendisi işi gereği onları oraya yerleştiriyor, sonra kendisi de onlara katılıyor..Adli tıp da bu yapılan hesap, zina ürünü çocuğun geliş tarihini tatil olarak açıklıyor!

İnsan bir yastığa baş koyduğu hayat arkadaşına güvenemeyecekse, kime güvenecek?
Bir de hep erkeklerin hovardalık (zina) yaptığı, eşlerini aldattığı söylenir durur. Korkunç bir durumdur bu. Rahmetli Timurtaş Uçar hayatımızda olsaydı, bu habere neler söylerdi kim bilir..

İnsanlık hiç iyiye gitmiyor ve gitmeyecek de. Zira sallallahu aleyhi vesellem Efendimiz her geçen günü aramadıkça kıyamet kopmaz buyurdu.