12 Ocak 2009 Pazartesi

Bunlar insan olabilir mi?

Hürriyet gazetesinden bir haber:

"Çocuklarını da alan İsrailliler, Gazze sınırına yakın Sderot kentinin kenarındaki bir tepecikte, hem piknik yaptılar, hem yanlarında getirdikleri dürbünlerle saldırıların seyrine doyamadılar. Arabalarına doluşmuş aileler, bu arada çocukları için ağaçların dallarına salıncaklar kurup çocuklarının hoşça vakit geçirmesini sağladılar. Yanlarında yiyecek içecek de götüren İsrailliler, havaların açık olmasından yararlanarak saatlerce Gazze üzerine düşen ateş yağmurunu, bombaları, topcu ateşini izlediler.

BOMBALARIN PATLAMALARINA ALKIŞ TUTTULAR

Tines dergisinde yer alan "Gazze Sınırı: İsrailliler Saldırılara Tezahürat Yaptı" başlıklı haberin bir bölümünde "Pazar öğleden sonra İsrail'e ait iki Apache helikopteri Sderot'un doğusunda gökyüzünde belirdi. Helikopterlerin altında, tepecikteki İsrailliler olancaklar hakkında tahminlerde bulunarak seyretmeye koyuldu. Bir dakika sonra Apacheler'den birinden bir Hellfire (Cehennem ateşi) füzesi fırlatıldı. Füze, Filistin sınırını hızla aştı. Bir saniye sonra, sınırın ötesinde oluşan manzara karşısında kalabalığın içinden tezahürat koptu. Cebaliye mülteci kampıyla, Gazze kenti arasından bir yerden devasa, simsiyah bir duman bulutu yükseliyordu."

Sözün bittiği noktadayız. Dünya 2009'a insani değerlerini çok eski yıllara bırakarak girmiştir."Her geçen günü aramadıkça kıyamet kopmaz"buyruğunun altında buruk ve garip geçen zaman merdivenleri bizi hızla kıyamete götürmektedir.

Yazıklar olsun dünya sana, yazıklar olsun insanlığıma..

Vah bana, vahlar bana..