31 Mayıs 2010 Pazartesi

İsrail..!


''İman edenlere karşı düşmanlık yönünden insanların en şiddetlisi olarak yahudileri ve Allah'a ortak koşanları bulursun..'' (El Maide: 82 )

İHH'nın başka din ve milletlerle düzenlediği;
''Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım''eyleminde; katil İsrail 6 gemilik yardım filosuna bu gece sabaha karşı beklenen müdahalesini yaparak, ilk haberlere göre en az 2 kişiyi (muhtemelen Müslüman) şehid etti ve 30'dan fazla yaralı var..! Ölülerin artacağını sanıyorum. Gemilerde müthiş bir terör estirildiğini düşünüyorum.

Gemileri, uluslararası sularda müdahale ettiği yetmiyormuş gibi; yine vampir ruhuyla insan kanı akıtmaktan çekinmeksizin Hayfa limanına eziyete devam etmek için götürdüğü haberini TvNet'den büyük üzüntü ile görüyor ve İsrail'e; siyonizme binler lanetler ediyoruz..

İsrail bir şey yapamaz diye dün akşam yorumlar yapıldığı zaman, aynı fikirde değildim. Zira vahşi yahudi biliyorki, hepsini batırsa; kınama dışında kimse başka bir şey yapamaz ve günler içinde olay diğerleri gibi etkisini yitirir ve unutulur..
Bu noktada, Türkiye hükümetinin büyük bir aymazlığı, gafleti söz konusudur. Biliniyorduki, İsrail öldürmeyi sever ve gemilere müdahale edeceğini ilan etmişti..Neden, deniz kuvvetlerimizle, hava kuvvetlerimiz yardım filosuna eşlik etmediler? Şimdi o kınamalar, ölenleri geri getiremeyecek (şehidlik ve kader meselesi başka) ve yaptıkları/küstahlıkları vampirlerin yanına kar olarak kalacaktır.

Mısır'ın satılmış yönetimi kendi sınırından Filistine yardımı engellediği için, gemi yolu seçilmişti.
Filistin'de kahramanca ve cesurca yıllardır mukaddes toprakları bekleyen kardeşlerimizin acısı, çektikleri bu olayla bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Müslümanlar birleşmedikçe bu zillet devam edecektir.
Başta Türkiye hükümeti olmak üzere, tüm İslam dünyası; İsrail ile ne kadar ikili anlaşma varsa iptal etmeli; elçilerini geri çekmeli ve İsrail elçiliklerini ülkelerinden defetmelidirler.

Aslında bu bile yetmez. Ta başından wan minute'nin intikamı peşinde olan İsrail ikaz edilmeli, bir kişinin burnunun kanamasının savaş sebebi sayılacağı ilan edilmeliydi.

İnşaallah bu İsrail'in batışının başlangıcı olur.